* מחירים לדוגמא - משתנים באופן דינמי - מותנים באישור הזמנה לאחר בדיקת אשראי.
מלון לאונרדו פלאזה חיפה על הים נושק לים התיכון. במלון 200 חדרים, מתוכם 160 סוויטות מפוארות ומרווחות המאובזרות ברמה של ארבעה כוכבים.
חדרי מלון לאונרדו פלאזה חיפה :
חדרי מלון לאונרדו פלאזה חיפה מציעים אירוח מפנק בעיצוב אלגנטי ונעים לעין. בחדרים ובסוויטות המלון תוכלו לפתוח את הבוקר מול הים, ליהנות מנוף מרהיב.

חדר סופיריור
חדר שינה אחד הכולל כספת, מייבש שיער, מיניבר (ריק) , ערכת קפה, טלוויזיה, אמבטיה, מכשיר טלפון עם תא קולי, מיזוג אויר מרכזי . בכל החדרים יש אפשרות חיבור למחשב אישי, לאינטרנט, פקס ומודם. תפוסה מקסימלית בחדר, הינה לזוג בלבד.

סוויטת גויניור
סוויטה הפונה לים וכוללת חדר שינה, סלון ופינת ישיבה, מטבחון, ערכת קפה ומיני בר. עד זוג+ילד

סוויטת דלקס
סוויטה המורכבת מסלון וחדר שינה, הכוללת כספת, מייבש שיער, מיניבר (ריק), ערכת קפה, טלוויזיה, אמבטיה, מכשיר טלפון עם תא קולי, מיזוג אויר מרכזי. בכל החדרים יש אפשרות חיבור למחשב אישי, לאינטרנט, פקס ומודם. תפוסה מקסימלית בחדר, הינה לזוג שני ילדים ותינוק

סוויטת רויאל
סוויטה המורכבת מסלון וחדר שינה, הכוללת כספת, מייבש שיער, מיניבר (ריק), ערכת קפה, טלוויזיה, אמבטיה, מכשיר טלפון עם תא קולי, מיזוג אויר מרכזי. בכל החדרים יש אפשרות חיבור למחשב אישי, לאינטרנט, פקס ומודם. תפוסה מקסימלית בחדר, הינה לזוג וארבעה ילדים.
מסעדה:
מסעדת המלון "קוראל" מבטיחה חוויה קולינרית חדשנית ומפנקת באווירת הים התיכון. ניתן להזמין מנות גלאט כשר בתיאום מראש ובתוספת תשלום.
מתקני המלון :
- accessible מתקנים עבור נכים
- wifi בריכה פנימית
- fitness_center חדר כושר
מתקנים בחדר:
- ac_unit מיזוג אויר
- phone טלפון
- tv טלוויזיה
- live_tv כבלים
- my_location מיבש שיער
- kitchen מיני בר מקרר קטן
- screen_lock_landscape כספת בחדר ,
- local_cafe פינת קפה
שירותי הסעדה:
- room_service שירות חדרים
- import_contacts תעודת כשרות
- restaurant חדר אוכל
חוות דעת על מלון לאונרדו פלאזה חיפה
מפה למלון לאונרדו פלאזה חיפה
מלון זה נהנה ממיקום מושלם, מצד אחד השקט הפסטורלי של הים ומצד שני נסיעה קצרה ברכב או ברכבת ומגיעים ללבה של העיר חיפה. המלון ממוקם על שפת ימה של חיפה וכולל גישה ישירה לחוף יפייפה ומסודר (החוף הינו חוף ציבורי.) טיילת מדהימה בעולם, עם הבריזות והמשבים הנושקים קלות לים, כמו כן, המלון נמצא במרחק 2 דקות בלבד ממרכז חברות ההי-טק של מת``מ ומרכז הקונגרסים, מה שהופך אותו לאידאלי לאנשי העסקים השוהים בחיפה. מגיעים למסעדת מקסים, גולשים בכביש הצמוד למסעדה. עוברים תחת גשרון קטן, נכנסים לכביש השרות של החוף. בניצב למים נמצא בנין אלמוג- עוברים אותו וגולשים לבניין פנינה למלון לאונרדו.
טופס הזמנה לקבוצות ואירועים
מזמינים 10 חדרים ומעלה? שבת חתן?
השאירו פרטים וסוכן נסיעות יחזור אליכם בהקדם עם הצעות לחופשה הבאה שלכם.